loading...
آموزش ها
تبلیغات ویزه
        sms.mida-co.ir



       
       
M:A بازدید : 206 سه شنبه 22 اسفند 1391 نظرات (0)

آبگوشت کشک یکی از چندین غذای سنتی و محلی اهالی شهر اراک است.

مواد لازم:
گوشت گوسفند = نیم کیلو
نخود = نصف لیوان
پیاز بزرگ= 2 عدد
سیب‌زمینی متوسط = 3 عدد
کشک ساییده= 250 گرم
آب = یک و نیم لیتر
نعنا داغ = به میزان لازم
زردچوبه= به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
گل زرد جهت تزیین
طرز تهیه آبگوشت کشک :
• گوشت را به همرا نخود، پیاز، ‌زردچوبه و نمک و فلفل در آب می‌پزیم.
• سیب‌زمینی‌ها را اضافه کرده و نیم ساعت دیگر پخت را ادامه می‌دهیم.
• در ظرف دیگری روغن را داغ کرده، نعنا را به آن اضافه می‌کنیم ( مقداری از این نعنا داغ را برای تزیین کنار می‌گذاریم)
• کشک را که قبلا آب کرده‌ایم درون ظرف نعنا داغ می‌ریزیم.
• وقتی یک جوش زد آن را از روی حرارت برمی‌داریم و به ظرف آبگوشت اضافه می‌کنیم، آنگاه با باقی‌مانده نعنا داغ و گل زرد تزیین می‌نماییم.
• برای تهیه کوبیده آن می‌توان گوشت را همراه سیب‌زمینی کوبید یا آن‌ها را جدا میل کرد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
تبلیغات
درباره ما
Profile Pic
سلام نیاز به همکار:از دوستانی که در برنامه نویسی یا وبلاگ نویسی سررشته دارند دعوت به همکاری در سایت آموزشها می شود لطفا با ما تماس بکیرید و شماره بگذارید.(در قسمت تماس با ما)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ازکدام بخش بیشتر خوشتان آمد
    خلاصه آمار
    آمار سایت
  • کل مطالب : 610
  • کل نظرات : 63
  • افراد آنلاین : 91
  • تعداد اعضا : 91
  • آی پی امروز : 353
  • آی پی دیروز : 102
  • بازدید امروز : 882
  • باردید دیروز : 188
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,801
  • بازدید ماه : 1,801
  • بازدید سال : 77,659
  • بازدید کلی : 748,615
  • کدهای اختصاصی

    رنک الکسا

    وضعیت آب و هوا

    پیچک

    ديكشنري آنلاين
    نرخ ارز