گوشت تكهاي ريز خرد شده400 گرم
قارچ100 گرم
كدو خورشيدو عدد
فلفل دلمهايدو عدد
بادنجانچهار عدد
رب گوجهفرنگييك قاشق سوپخوري
روغن مايع، نمك و
فلفل سياه
به ميزان لازم
طرز تهیه
بادنجانها را با پوست از طول ورقه كرده، به آنها نمك، فلفل و كمي روغن زده و در تابه استيكپزي بدون روغن سرخ ميكنيم. كدوها را هم با پوست حلقه كرده، نمك، فلفل و روغن زده و در تابه استيكپزي سرخ مينماييم. كف ظرف پيركس را چرب كرده و حلقههاي كدو را كف آن چیده و ورقههاي بادنجان را دور هر حلقه كدو ميپيچيم. گوشت تكهاي را با كمي روغن تفت ميدهيم تا آب آن كشيده شود. قارچ را به چهار قسمت تقسيم كرده و همراه فلفل دلمهاي نگيني خرد شده، به گوشت اضافه ميكنيم تا آب آنها كشيده شود. سپس نمك، فلفل و رب گوجهفرنگي را به مواد افزوده، هم ميزنيم و از مواد آماده شده روي كدوهايي كه دور آنها بادنجان پيچيدهايم، ميريزيم و 15 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار ميدهيم.