loading...
آموزش ها
تبلیغات ویزه
        sms.mida-co.ir



       
       
M:A بازدید : 225 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)

مواد لازم

ژامبون مرغ یا گوشت برای هر دو طبقه ۶۵۰ الی ۷۰۰ گرم
فیله مرغ ۱۰ عدد
گوشت مغز ران گوساله ۴۰۰ گرم
سالامی (نوعی کالباس) برای روی پیتزا پنج عدد
قارچ، سس کچاپ و کاری به میزان لازم
فلفل سبز و پیازچه به میزان لازم
پنیر پیتزا برای هر طبقه ۳۵۰ گرم
پنیر پیتزا برای روی خمیر ۳۰ گرم
خمیر پیتزا دو عدد

طرز تهیه

سس کچاپ را با قاشق به روی خمیر مالیده و بعد روی آن سس کاری اضافه کنید. مقداری پنیر روی سس‌ها ریخته تا زمانی که مواد پیتزا اضافه می‌شود، چسبندگی لازم ایجاد گردد. نیمی از ژامبون‌ را روی خمیر افزوده و مجددا ۱۵ درصد پنیر را اضافه کنید. قارچ، فلفل سبز و پیازچه را نیز افزوده و مابقی پنیر را روی آن ریخته تا طبقه اول پیتزا آماده شود.

برای طبقه دوم بعد از اضافه کردن سس‌ها، مقداری پنیر و گوشت پخته‌شده به همراه فیله مرغ و سالامی را به طور یکنواخت روی خمیر قرار دهید و پنیر روی آن بریزید. فر را روی حرارت ۲۴۰ تا ۲۵۰ درجه سانتی‌گراد گذاشته و هر طبقه از پیتزا را جداگانه در طبقه وسط فر قرار دهید تا رنگ پنیر پیتزا عوض شود. روی طبقه اول سس ریخته و طبقه دوم را روی آن قرار دهید و به اندازه دلخواه برش بزنید.

نکته:سس کاری و کچاپ مزه اصلی این پیتزا خواهد بود.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
تبلیغات
درباره ما
Profile Pic
سلام نیاز به همکار:از دوستانی که در برنامه نویسی یا وبلاگ نویسی سررشته دارند دعوت به همکاری در سایت آموزشها می شود لطفا با ما تماس بکیرید و شماره بگذارید.(در قسمت تماس با ما)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ازکدام بخش بیشتر خوشتان آمد
    خلاصه آمار
    آمار سایت
  • کل مطالب : 610
  • کل نظرات : 63
  • افراد آنلاین : 90
  • تعداد اعضا : 91
  • آی پی امروز : 253
  • آی پی دیروز : 102
  • بازدید امروز : 397
  • باردید دیروز : 188
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,316
  • بازدید ماه : 1,316
  • بازدید سال : 77,174
  • بازدید کلی : 748,130
  • کدهای اختصاصی

    رنک الکسا

    وضعیت آب و هوا

    پیچک

    ديكشنري آنلاين
    نرخ ارز