loading...
آموزش ها
تبلیغات ویزه
        sms.mida-co.ir



       
       
M:A بازدید : 250 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
مواد لازم‌
توت‌ فرنگی‌ ۵۰۰ گرم‌، لیمو ترش‌ ۱ عدد، یك‌ عدد تخم‌مرغ‌ كامل‌ + یك‌ عدد زرده‌ تخم‌مرغ‌، آرد ۲۵۰ گرم‌، كره‌ نرم‌شده‌ ۱۵۰ گرم‌، شكر ۱۲۵ گرم‌، بكینگ‌ پودر نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌، ژله‌ توت‌فرنگی‌ ۱۰۰ گرم‌، وانیل‌ ۱۴ قاشق‌چایخوری‌، روغن‌ ۲ قاشق‌ سوپ‌خوری‌، نقل‌ سفید، كمی‌ نمك‌
ط‌رز تهیه‌
پوست‌ لیمو را به‌ نرمی‌ رنده‌ كرده‌ و بهمراه‌ آرد در ظ‌رفی‌ بریزید. وانیل‌، شكر، نمك‌ و بكینگ‌پودر را با هم‌مخلوط‌ كرده‌ و به‌ ظ‌رف‌ مورد نظ‌ر اضافه‌ كنید. وسط‌ مواد را كمی‌ گود كنید، كره‌ را چند قسمت‌ كرده‌ و دروسط‌ آنها قرار دهید و سپس‌ آنها را با نوك‌ انگشتان‌ خود آرام‌ ورز داده‌ تا خمیر مواد كاملا با هم‌ مخلوط‌ شوندپس‌ از آن‌ تخم‌مرغ‌ و زرده‌ تخم‌مرغ‌ را اضافه‌ نمائید و ورز داده‌ تا خمیر به‌ دستتان‌ نچسبد. سپس‌ آنها را بمدت‌یكساعت‌ درون‌ كیسه‌ای‌ در یخچال‌ قرار دهید. فر را از قبل‌ تا دمای‌ ۲۱۰۰C گرم‌ كنید. روی‌ میز را آرد پاشیده‌خمیر را به‌ ضخامت‌ نیم‌ سانتی‌متر باز نمائید. سپس‌ خمیر را با چاقو یا خمیربر به‌ صورت‌ ۶ عدد ماهی‌ برش‌دهید. خمیر را در سینی‌ چرب‌ شده‌ قرار دهید و آنها را بمدت‌ ۱۲ دقیقه‌ در فر بگذارید. توسط‌ گریل‌ سط‌ح‌ روی‌خمیرها را هم‌ برشته‌ كنید و بگذارید كاملا سرد شود. سپس‌ ژله‌ای‌ را كه‌ كمی‌ خود را گرفته‌ و از حالت‌ مایع‌كامل‌ درآمده‌ روی‌ ماهی‌ها بمالید. توت‌ فرنگی‌ها را از ط‌ول‌ برش‌ داده‌ بر روی‌ ماهی‌ها قرار دهید و باقیمانده‌ژله‌ را روی‌ آن‌ بریزید و در یخچال‌ قرار دهید تا ژله‌ها بسته‌ شود سپس‌ با نقل‌ سفید روی‌ آن‌ را تزئین‌ نمائید.


M:A بازدید : 238 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
آرد سفید  :  ۱.۷۵ فنجان
بکین پودر  :  ۲ قاشق سوپخوری
شکر  :  ۰.۶۵ فنجان
سودا  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روغن  :  ۰.۳۵ فنجان
تخم مرغ  :  ۲ عدد
موز  :  ۳ عدد


آرد و بکینک پودر و سودا و نمک را الک کنید و روغن به آن افزوده هم بزنید.
سپس به‌تدریج شکر و تخم مرغ در آن ریخته، خوب همش بزنید
به‌تدریج و به تناوب موز و آرد در آن ریخته، مخلوط فوق را همچنان هم بزنید تا به‌صورت خمیری نرم درآید
ظرف کیک پزی را خود چرب نموده، مواد فوق را در آن بریزید و آن را مدت یک ساعت و ده دقیقه در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت بریزید.
M:A بازدید : 441 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
آرد را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید مرتب هم زده تا طلایی شود. کره را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی حرارت بردارید،سپس پودر قند ،کاکائو،اسانس و پودر بادام را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید در آخرین مرحله ارده را اضافه کرده و مجدداً مواد را هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط گردد، یک ورق نان میکادو روی سطح کار قرار داده ۲/۱ از مواد را با پالت روی آن بمالید، لایه بعدی را روی آن قرار دهید و مجدداً از مواد فوق روی آن بمالید، لایه سوم را روی آن پرس کنید و بهمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار داده سپس به شکل دلخواه برش داده و در ظرف بچینید.
نوع مقدار
آرد ۲۰۰ گرم
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپ خوری
اسانس ۲ تا ۳ قطره
بادام برشته و پودر شده ۱ پیمانه
ارده ۵ قاشق سوپ خوری
نان میکادو ۳ ورق
M:A بازدید : 265 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
روش کریستالیزه کردن میوه، یکی از راههای نگهداری میوه در دوران گذشته بوده است و امروزه این میوه‌ها به عنوان شیرینی‌های بسیار لوکس و گران قیمت در بازار عرضه میشوند. در حال حاضر قیمت ۲۵۰ گرم آن ۸.۵ یورو است که چیزی حدود ۵-۶ عدد میوه خواهد بود. روش سنتی بعضی از این کارخانه‌ها بسیار مفصل و طولانی است که طبعا دلیل موجهی برای گران قیمت بودن این محصول است. یکی از این تولید کنندگان کارخانه mademoiselle mela است که روش کار خود را این طور توضیح داده است:
تولید میوه کریستالیزه کاری ظریف و وقت‌گیر است، میوه‌ها یک به یک با ابزار ظریفی سوراخ میشوند تا کاملا قند را جذب کنند و سپس به مدت یک سال در شربت قند خوابانده میشوند. در طول این مدت شربت دهها بار عوض میشود تا میوه کاملا آب خود را از دست داده و شکر را جایگزین آن کند. سپس میوه‌ها از شربت خارج شده و با دقت در محل مناسب خشک میشوند. این میوه‌ها تا یک سال قابل نگهداری هستند. در ضمن تمام این مراحل از روی دستورالعمل اجدادی این کارخانه انجام میشود. اما شما میتوانید میوه‌های قندی را در منزل و در مدت بسیار کوتاه‌تری تهیه کنید. سپس با قراردادن میوه‌های قندی در بین کاغذ پوستی و نگهداری آن در جعبه‌های فلزی در دار (مانند جعبه شکلات یا بیسکوییت) می‌توانید مدت بیشتری آنها را نگهداری کنید.
● روش کریستالیزه کردن میوه (میوه‌های قندی) در منزل
▪ مواد لازم :
½ فنجان آب
۲ فنجان شکر
نیم کیلو میوه آماده برای کریستالیزه شدن
برای این کار میتوانید از انواع میوه‌های تازه به صورت کامل یا خرد شده استفاده کنید. مرکبات مانند لیمو و پرتقال را میتوانید با پوست حلقه حلقه کنید یا تنها از پوست خرد شده آنها استفاده کنید. آلو، انجیر، انگور، گیلاس، زردآلو و انواع میوه‌های کوچک درسته یا میوه‌های درشت خرد شده، برای اینکار مناسب هستند.
▪ روش تهیه
ابتدا شکر را در آب حل کرده و میجوشانیم تا زمانی که درجه حرارت شربت به ۲۲۳ درجه فارنهایت یا ۱۰۶ درجه سلسیوس برسد، در این درجه، شربت آماده است. آنرا از روی آتش بردارید و بگذارید کاملا سرد شود. در این فاصله میوه‌ها را با فاصله از یکدیگر در ظرف مناسب بچینید. توجه کنید که میوه‌ها نباید به یکدیگر بچسبند. شربت سرد شده را به آرامی روی میوه‌ها بریزید تا کاملا روی آنها را بپوشاند. هنگامی که تمام مواد با شربت پوشیده شد، روی ظرف را با یک پارچه نمدار بپوشانید و ظرف را بدون حرکت در محل مناسبی قرار دهید. این ترکیب باید حدود ۹ ساعت با بیشتر باقی بماند تا شربت کاملا جذب میوه‌ها شود. پس از این مدت محتوی ظرف را به آرامی در یک آبکش خالی کنید و بگذارید میوه‌ها کاملا خشک شوند. این بخش کار هم حدود ۶-۵ ساعت طول خواهد کشید. میوه‌های خشک شده با پوشش نازکی از کریستال قند پوشیده خواهند شد و میتوانید آنها را در ظرف مناسبی چیده و استفاده کنید.
تبلیغات

تعداد صفحات : 153

درباره ما
Profile Pic
سلام نیاز به همکار:از دوستانی که در برنامه نویسی یا وبلاگ نویسی سررشته دارند دعوت به همکاری در سایت آموزشها می شود لطفا با ما تماس بکیرید و شماره بگذارید.(در قسمت تماس با ما)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ازکدام بخش بیشتر خوشتان آمد
    خلاصه آمار
    آمار سایت
  • کل مطالب : 610
  • کل نظرات : 63
  • افراد آنلاین : 127
  • تعداد اعضا : 91
  • آی پی امروز : 362
  • آی پی دیروز : 83
  • بازدید امروز : 1,030
  • باردید دیروز : 167
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 1,030
  • بازدید ماه : 3,388
  • بازدید سال : 79,246
  • بازدید کلی : 750,202
  • کدهای اختصاصی

    رنک الکسا

    وضعیت آب و هوا

    پیچک

    ديكشنري آنلاين
    نرخ ارز