loading...
آموزش ها
تبلیغات ویزه
        sms.mida-co.ir



       
       
M:A بازدید : 266 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
آرد گندم نیم کیلوگرم
پودر شکر نیم کیلوگرم
روغن جامد ۳۲۵ گرم
آب یک لیوان
هل کوبیده نصف قاشق سوپخوری
زعفران حل در نصف لیوان آبجوش نصف قاشق چایخوری
کاکائو ۱,۵ قاشق سوپخوری
شکر ۱,۵ قاشق سوپخوری
خلال بادام و خلال پسته جهت تزئین به مقدار کافی
نایلون تمیز یک قطعه
دستور تهیه: ابتدا شکر و کاکائو را در نیم لیوان آب جوش حل کنید و آرد را درحدی که کرم رنگ شود بدون روغن تفت دهید، ظرف را از روی حرارت برداشته و سپس آرد را الک کنید. مجدداً ظرف آرد را روی حرارت بگذارید و روغن را بیفزائید و خوب مخلوط کنید. شکر و یک لیوان آبجوش را مخلوط کنید و به حلوا بیفزائید، پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید. حلوا را هم بزنید تا خودش را بگیرد. سپس آنرا به سه قسمت مساوی تقسیم نموده و به طریق زیر عمل کنید.
یک قسمت را با زعفران آبکرده و قسمت دوم را با محلول شکر و کاکائو خوب مخلوط کنید و قسمت سوم را نیز به همان رنگ کرم روشن باقی بگذارید و با کمی پودر هل مخلوط کنید. سطح یک سینی بزرگ و مسطح را کمی چرب کنید و حلوای ساده را در سینی بریزید و بصورت یکنواخت پهن کنید. حلوای کاکائو را روی یک قطعه نایلون مانند قسمت اول پهن کنید و سپس با دقت این حلوا را روی حلوای ساده برگردانید. حلوای زعفرانی را هم روی نیلون باز کنید و روی حلوای کاکائو قرار دهید. سپس روی آنرا با خلال پسته و بادام تزئین کرده و بگذارید تا خنک شود. پس از خنک شدن، حلوا را به شکل لوزی برش بزنید و سرو کنید.
M:A بازدید : 326 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم:
▪ آرد ۶-۵ فنجان
▪ روغن دو سوم فنجان
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ شیر یک فنجان
▪ شکر دو سوم فنجان
▪ مایع خمیر یک قاشق سوپخوری
▪ نمک یک قاشق چایخوری
▪ آب ولرم به مقدار کافی
▪ زنجبیل در صورت تمایل یک قاشق چایخوری برای تزئین روی نان
▪ کنجد یک سوم فنجان
▪ کره و شیر کمی
● طرز تهیه:
مایع خمیر و یک قاشق مرباخوری از شکر را در شیر گرم حل کرده و می گذاریم تا کاملاً پف کند.
آرد را در ظرف بزرگی ریخته، روغن، شکر، زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زنجبیل را هم به افزوده
و آب را به تدریج به آن اضافه کرده و مخلوط را خوب به هم می زنیم، که خمیر به دست آمده نرم باشد.
۵ یا ۶ دقیقه خمیر را خوب ورز داده و آن را به ۴ یا ۶ قسمت مساوی تقسیم و گلوله، گلوله می کنیم. روی خمیر را می پوشانیم،
تا جا بیفتد. سپس سینی فر را کمی چرب کرده و با وردنه هر یک از گلوله ها را به قطر یک و نیم سانتی متر پهن و به شکل بیضی در می آوریم. آن را در سینی فر قرار داده و با قالب گرد روی خمیر را نقش می دهیم.
کنجد و زرده تخم مرغ را با یک قاشق مرباخوری مخلوط کرده و روی خمیر می مالیم. سینی را در وسط فر
با حرارت ۳۵۰ درجه گذاشته، تا نان پخته و طلایی شود. سپس سینی را از فر خارج کرده، نان را بگذارید کمی سرد شود،بعد روی آن کمی شیرمی پاشیم و کره می مالیم، که نان براق و نرم شود. نان ها را دو به دو از پشت به هم می چسبانیم و در داخل نایلون می گذاریم، تا خشک نشوند. این نوع نان بیشتر در استان خراسان متداول است.
M:A بازدید : 213 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم:
▪ آرد: ۲ پیمانه
▪ نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
▪ پودر بادام: یک پیمانه
▪ پودر قند: یک و یک سوم پیمانه
▪ کره: یک و یک دوم پیمانه
▪ وانیل شکری: یک چهارم قاشق چایخوری
▪ جوش شیرین: یک چهارم قاشق چایخوری
▪ زرده تخم مرغ: ۲ عدد
▪ بادام: یک دوم پیمانه
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده تا گرم شود. کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود. یک عدد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.سپس پودر بادام و جوش شیرین و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را پهن کرده، سپس قالب بزنید و بعد، یک عدد زرده تخم مرغ باقیمانده را با برس روی هر شیرینی بمالید و یک عدد بادام روی شیرینی ها بگذارید و در طبقه وسط فر ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند. سینی را از فر بیرون آورده، بعد از ۲ دقیقه شیرینی ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شوند.


M:A بازدید : 280 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم:
▪ ۴ عدد تخم مرغ
▪ ۱۰۰ گرم پودر قند
▪ ۱۰۰ گرم آرد سفید
▪ یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
● برای داخل کیک:
▪ ۳۰۰ میلی لیتر خامه زده شده
▪ ۲ قاشق چایخوری پودر قند
▪ ۳۵۰ گرم میوه های بدون هسته تابستانی با رنگ های قرمز تیره و روشن
▪ ۲ گرم پودر قند.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده را با پودر قند و وانیل با همزن برقی بزنید تا به صورت کرم روشن و لطیفی درآید. سفیده را جداگانه با همزن برقی بزنید تا کاملاً کف کرده و سفت شود. زرده و سفیده را مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید سپس آرد را در آن الک کنید. مخلوط حاصل را در یک قالب رولت مستطیل شکل به ابعاد ۳۵-۲۰ سانتی متر که کف آن را با یک قطعه کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه و در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید. سپس از فر درآورید و از قالب خارج کنید. کاغذ زیر کیک را جدا کنید و روی شبکه سیمی آن را سرد کنید.
پس از سرد شدن کیک آن را از طول نصف کنید پس نیمه پایینی را در ظرف مورد نظر برای سرو کیک قرار دهید و سطح روی آن را با لایه ای خامه بپوشانید. نیمی از پودر قند را روی خامه بپاشید. میوه ها را روی کیک بریزید به طوری که از یک طرف آن بیرون بریزند. حالا نیمه دیگر کیک را طوری که نیمی از لایه پایینی را بپوشاند روی آن قرار دهید. در صورت تمایل باقی مانده پودر قند را روی کیک بپاشید و سرو کنید.


تبلیغات

تعداد صفحات : 153

درباره ما
Profile Pic
سلام نیاز به همکار:از دوستانی که در برنامه نویسی یا وبلاگ نویسی سررشته دارند دعوت به همکاری در سایت آموزشها می شود لطفا با ما تماس بکیرید و شماره بگذارید.(در قسمت تماس با ما)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ازکدام بخش بیشتر خوشتان آمد
    خلاصه آمار
    آمار سایت
  • کل مطالب : 610
  • کل نظرات : 63
  • افراد آنلاین : 123
  • تعداد اعضا : 91
  • آی پی امروز : 380
  • آی پی دیروز : 83
  • بازدید امروز : 1,256
  • باردید دیروز : 167
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 1,256
  • بازدید ماه : 3,614
  • بازدید سال : 79,472
  • بازدید کلی : 750,428
  • کدهای اختصاصی

    رنک الکسا

    وضعیت آب و هوا

    پیچک

    ديكشنري آنلاين
    نرخ ارز