loading...
آموزش ها
تبلیغات ویزه
        sms.mida-co.ir



       
       
M:A بازدید : 225 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی قزل آلا ۴عدد
آرد سوخاری ۱پیمانه
نمك وفلفل بمیزان لازم
زعفران سائیده شده نصف قاشق چایخوری
روغن مایع نصف لیوان
● طرزتهیه:
ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شكم چاك داده محتویات داخل شكم ماهی را خالی كرده تمیز بشوئید چاك زیر شكم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز كرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا كرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.
به ماهی ها بطور یكنواخت زعفران زده ,آرد ,نمك وفلفل را در ظرفی مخلوط كرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شكم در روغن داغ قرار دهید , یك طرف كه سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز كیفیت ظاهری آن كاسته خواهد شد.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
تبلیغات
درباره ما
Profile Pic
سلام نیاز به همکار:از دوستانی که در برنامه نویسی یا وبلاگ نویسی سررشته دارند دعوت به همکاری در سایت آموزشها می شود لطفا با ما تماس بکیرید و شماره بگذارید.(در قسمت تماس با ما)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ازکدام بخش بیشتر خوشتان آمد
    خلاصه آمار
    آمار سایت
  • کل مطالب : 610
  • کل نظرات : 63
  • افراد آنلاین : 89
  • تعداد اعضا : 91
  • آی پی امروز : 194
  • آی پی دیروز : 102
  • بازدید امروز : 266
  • باردید دیروز : 188
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,185
  • بازدید ماه : 1,185
  • بازدید سال : 77,043
  • بازدید کلی : 747,999
  • کدهای اختصاصی

    رنک الکسا

    وضعیت آب و هوا

    پیچک

    ديكشنري آنلاين
    نرخ ارز