loading...
آموزش ها
تبلیغات ویزه
        sms.mida-co.ir



       
       
M:A بازدید : 235 سه شنبه 22 اسفند 1391 نظرات (0)


بادنجان متوسطچهار عدد
شكردو قاشق غذاخوري
انار ترشيك پيمانه

پياز متوسطدو تا سه عدد
روغنبه ميزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبهبه ميزان لازم

آب4/1پيمانه
گردو نگيني خرد شدهنصف پيمانه
طرز تهيه:

ابتدا بادنجان را پوست كنده و در آب نمك مي‌گذاريم تا تلخي آن برود بعد آن را خشك و در روغن سرخ مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. در همان ظرف اول پياز خرد شده را تفت مي‌دهيم، تا طلايي شود، بعد انار ترش يا انار ملس را مي‌ريزيم و خوب تفت مي‌دهيم. سپس گردو نگيني شده را به همراه نمك، فلفل و زردچوبه اضافه مي‌كنيم و به اندازه كافي آب مي‌ريزيم و مي‌گذاريم تا آب آن كشيده شود. بعد اين مواد را در شكم بادنجان مي‌ريزيم و بقيه مواد را در كنار بادنجان‌ها در ظرف سرو مي‌ريزيم.

نكتـه:

اگر انار خيلي ترش بود شكر اضافه مي‌كنيم.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
تبلیغات
درباره ما
Profile Pic
سلام نیاز به همکار:از دوستانی که در برنامه نویسی یا وبلاگ نویسی سررشته دارند دعوت به همکاری در سایت آموزشها می شود لطفا با ما تماس بکیرید و شماره بگذارید.(در قسمت تماس با ما)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ازکدام بخش بیشتر خوشتان آمد
    خلاصه آمار
    آمار سایت
  • کل مطالب : 610
  • کل نظرات : 63
  • افراد آنلاین : 84
  • تعداد اعضا : 91
  • آی پی امروز : 118
  • آی پی دیروز : 102
  • بازدید امروز : 146
  • باردید دیروز : 188
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,065
  • بازدید ماه : 1,065
  • بازدید سال : 76,923
  • بازدید کلی : 747,879
  • کدهای اختصاصی

    رنک الکسا

    وضعیت آب و هوا

    پیچک

    ديكشنري آنلاين
    نرخ ارز