loading...
آموزش ها
تبلیغات ویزه
        sms.mida-co.ir



       
       
M:A بازدید : 226 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم برای ۴ نفر
ماهی قزل آلا ۴عدد
آرد سوخاری ۱پیمانه
نمك وفلفل بمیزان لازم
زعفران سائیده شده نصف قاشق چایخوری
روغن مایع نصف لیوان
● طرزتهیه:
ابتدا فلس ماهی را گرفته با قیچی از زیر شكم چاك داده محتویات داخل شكم ماهی را خالی كرده تمیز بشوئید چاك زیر شكم را بطور سرتاسری از زیردهان تا انتهای دم ماهی ادامه دهید. استخوانهای ماهی را از دو طرف با چاقو تمیز كرده ، تیره وسط واستخوانهای آن را جدا كرده تا ماهی بصورت صفحه ای بازشود.
به ماهی ها بطور یكنواخت زعفران زده ,آرد ,نمك وفلفل را در ظرفی مخلوط كرده دو طرف ماهی را درآن غلتانده و از طرف شكم در روغن داغ قرار دهید , یك طرف كه سرخ شد برگردانده تا طرف دیگر سرخ شود. اگر ماهی را ازطرف پشت در روغن قرار دهید پوست آن جمع شده واز كیفیت ظاهری آن كاسته خواهد شد.
M:A بازدید : 224 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
ماهی : ۱ عدد
نمک : قدری
آرد سفید : قدری
تخم مرغ : ۴ عدد
ماهی های جنوب که عبارتند از هامور، سنگسر، سرخو، شوریده، حلوا، قباد، کوشک، ثبتی، راشکو، زرده، عروش و میش. ماهی باید به طریقه صحیح طبخ گردند تا لذیذ و ماکول شوند، ذیلاً دستور طریقه طبخ صحیح آن نقل می شود.
الف چطور باید گوشت این ماهی ها را از پوست و استخوان جدا نمود:
ابتدا ماهی را به پهلو خوابانیده از ناحیه گوش با نوک کارد به طور افقی گوشت را از دنده های ماهی جدا کنید ، برای گرفتن پوست نیز باید نوک کارد را از طرف دم زیر پوست کشیده و پس از آنکه قسمتی از پوست جدا شد با کمک کارد در حالیکه پوست ماهی به طرف پائین باشد آن را کشیده کاملاً از گوشت جدا نمائید، گوشت ماهی که استخوان و پوست آن را گرفته باشند برای تهیه کباب مناسب تر است.
ب سرخ کردن ماهی به طریقه ساده:
پس از آنکه ماهی به قطعات دلخواه برای سرخ کردن بریده و تمیز شد برای آنکه زیاد خیس نباشد آب آن را به وسیله دستمال و یا پارچه خشک نموده بعد نمک بپاشید، چند قطره آب لیمو هم در صورتی که مایل یاشید روی قطعات ماهی بپاشید، بعد تکه های ماهی را در آرد بزنید به قسمی که قشر نازکی از آرد روی سطح ماهی را بپوشاند، سپس در ماهی تابه انداخته پشت و روی آن را با حرارت متوسط سرخ نمائید.
پ طریقه دیگر برای سرخ کردن ماهی:
قطعات ماهی را پس از نمک زدن در آرد غلطانیده و در مایه تخم مرغ فرو برید، مایه تخم مرغ از تخم مرغ زده شده و کمی نمک تهیه می شود، پس از آنکه سطح ماهی با مایه تخم مرغ آغشته شد پشت و روی آن را در آرد سوخاری زده و در ماهی تابه سرخ نمائید، در صورتیکه مایل باشید می توانید در مایه تخم مرغ کمی زعفران اضافه نمائید.
ت کباب ماهی:
به طور کلی می توان از انواع ماهی هائی که نام بردیم کباب تهیه نمود طرز تهیه از این قرار است، پس از آنکه استخوان و پوست ماهی را گرفتید آن را به قطعات دلخواه ببرید برای هر شش سیخ کباب یک دانه پیاز متوسط رنده نموده با کمی پوست لیمو رنده شده و زعفران به ماهی اضافه کنید بگذارید مدتی بماند سپس قطعات ماهی را به سیخ کشیده روی آتش کباب نمائید، در موقع کباب کردن مقداری کره آب شده را که با زعفران و آبلیمو مخلوط شده باشد با برس موئی روی سیخ ها بمالید تا کباب به خوبی پخته و از سوختن روی ماهی ها جلوگیری شود.
ث طرز آماده نمودن و طبخ ماهی های حلوا، زبیدی، قباد، شوریده و راشکو:
چون این ماهی ها نیز به صورت یخ زده عرضه می شود باید مدتی در آب سرد بماند تا به طور طبیعی یخ آن آب شود، ماهی حلوا چون بدون فلس است پس از نرم شدن کافی است شکمش را خالی نموده و با کارد یا قیچی نوک دم و پره های آن را ببرید، پس از شستن و تمیز کردن نمک زده و در آرد بغلطانید و با حرارت متوسط در ماهی تابه سرخ نمائید.
ماهی قباد را نیز می توان به طور سرخ کرده یا کباب مصرف نمود، پوست ماهی قباد را به طریقی که قبلاً ذکر گردید باید از گوشت جدا نمود ماهی شوریده و راشگو دارای فلس است و پس از گرفتن فلس و تمیز نمودن می توان آن را با استخوان و یا بدون استخوان و پوست به طریقی که قبلاً ذکر گردید سرخ نمود.


M:A بازدید : 249 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
●مواد لازم:
ماهی=۲ کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده)
پیاز متوسط=۳ تا ۴ عدد
گشنیز=۱ کیلوگرم
شنبلیله=۲۵۰ گرم
تمبر هندی=۲۰۰ گرم
زردچوبه=۲ قاشق مرباخوری
فلفل قرمز کوبیده شده=به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد)
سیر=۱ بوته
روغن=۲۰۰ گرم
●طرز تهیه:
سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش می ریزیم تا آب آن برود؛بعد آنرا ریز خرد می کنیم. پیاز را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سیر را می کوبیم و در پیاز می ریزیم. سبزی را نیز به آن اضافه کرده، می گذاریم آب آن تبخیر و کمی سرخ شود. ماهی را تکه کرده با ۱ استکان آب و کمی نمک می گذاریم در حرارت ملایم بپزد. پوست آن را می گیریم و به قطعات درشت خرد کرده در سبزی می ریزیم. تمبر هندی را در ۲/۱ لیوان آب جوش خیس می کنیم و در پارچه نازکی ریخته،شیره آن را می گیریم و آن را به سبزی و ماهی اضافه می کنیم؛زردچوبه و کمی نمک به آن زده مخلوط می نماییم. تمام مواد را همراه با یکدیگر،کمی سرخ می کنیم؛۲ تا ۳ لیوان آب در آن می ریزیم و در حرارت ملایم قرار می دهیم تا خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد. در اواخر طبخ ترشی و نمک آن را اندازه می کنیم. نوش جان!


M:A بازدید : 214 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
قلب یكی از مهم ترین اعضای بدن است. آخرین دستاوردهای پزشكی و البته علم تغذیه به این مهم دست یافته است كه با خوردن مرتب ماهی می توان تا حدودی از بروز بیماری های قلبی جلوگیری كرد. به این دلیل امروز ، غذایی را به شما پیشنهاد كرده ایم كه ماهی جزء اصلیآن است.
● مواد لازم:
▪ ماهی شوریده ۱ / عدد
▪ تمبر هندی ۱ / بسته كوچك
▪ تره، گشنیز، نعناع، جعفری و ریحان خرد شده ۱ / پیمانه بزرگ
▪ آرد ذرت یا گندم ۱ / قاشق غذاخوری
▪ كره ۵۰ / گرم
▪ سیر رنده شده ۳ / حبه
▪ گوجه فرنگی خرد شده ۲ / عدد
▪ پیاز ۱ / عدد
▪ نمك و ففل قرمز / به مقدار لازم
● طرز تهیه:
بعد از شستن ماهی، آن را از كمر باز می كنیم تا به شكم برسیم. داخل شكم ماهی را خالی می كنیم و می شوییم. به طوری كه شكم ماهی باز نشود و شكل آن به هم نخورد. تمبر هندی را با نصف لیوان آب كاملا مخلوط و صاف می كنیم تا مایه ترش رنگ و غلیظی به دست آید.
پیاز و سیر را نیز با كره تفت می دهیم. بعد سبزی ها را اضافه می كنیم. وقتی سبزی ها نرم شدند، آرد را می ریزیم و خوب مخلوط می كنیم. بعد هم مایع تمبر هندی را همراه نمك و فلفل به مواد می افزاییم. سپس می گذاریم تا مایه كاملا غلیظ شود. آنگاه مواد را از كمر درون ماهی ریخته و با نخ و سوزن ماهی را می دوزیم و در كاغذ آلومینیوم می پیچیم. زمان پخت این ماهی یك ساعت و ده دقیقه در پنجره وسط فر و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد است.
تبلیغات

تعداد صفحات : 3

درباره ما
Profile Pic
سلام نیاز به همکار:از دوستانی که در برنامه نویسی یا وبلاگ نویسی سررشته دارند دعوت به همکاری در سایت آموزشها می شود لطفا با ما تماس بکیرید و شماره بگذارید.(در قسمت تماس با ما)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ازکدام بخش بیشتر خوشتان آمد
    خلاصه آمار
    آمار سایت
  • کل مطالب : 610
  • کل نظرات : 63
  • افراد آنلاین : 15
  • تعداد اعضا : 91
  • آی پی امروز : 377
  • آی پی دیروز : 102
  • بازدید امروز : 1,068
  • باردید دیروز : 188
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,987
  • بازدید ماه : 1,987
  • بازدید سال : 77,845
  • بازدید کلی : 748,801
  • کدهای اختصاصی

    رنک الکسا

    وضعیت آب و هوا

    پیچک

    ديكشنري آنلاين
    نرخ ارز