loading...
آموزش ها
تبلیغات ویزه
        sms.mida-co.ir



       
       
M:A بازدید : 200 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم:
▪ شیر ولرم ۱ پیمانه ( ۱۵۰ گرم )
▪ شکر ۲/۱ پیمانه(۷۵ گرم)
▪ تخم مرغ ۲ عدد
▪ کره آب کرده ۵۰ گرم
▪ پودر خمیر ترش ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک ۴/۱ قاشق چایخوری
آ▪ رد ۵۰۰-۴۰۰ گرم
● برای روی دونات :
▪ پودر قند به مقدارلازم
▪ پودر دارچین به مقدار لازم
● طرز تهیه:
ابتدا شیر ،شکر ،تخم مرغ ،کره آب کرده ،پودر خمیر ترش و نمک را باهم مخلوط کرده کم کم آرد را اضافه نمائید تا جائیکه خمیر بدست نچسبد و در عین حال لطیف باشد .روی خمیر را بپوشانید به مدت ۱.۵ – ۱ ساعت به خمیر استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود . سپس خمیر را روی سطح صافی باز کرده با قالب میان خالی قالب بزنید مجددا ۱۵-۱۰ دقیقه استراحت دهید سپس در روغن سرخ کنید و با قند و دارچین تزئین و سرو کنید.


M:A بازدید : 324 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
پن کیک غذای لذیذی است که می توانید صبح ها به جای نان و کره مربا آن را میل کنید یا عصرها که دور هم جمع شده اید به عنوان عصرانه ای لذیذ از خوردن آن لذت ببرید.
برای پخت پن کیک روش های زیادی وجود دارد. روشی که می خوانید بسیار ساده است اما با یکی دو افزودنی طعم آن متفاوت می شود.
برای آماده شدن مواد اولیه آن باید ۱۰ دقیقه زمان صرف کنید. پختش هم حدود ۲۰ دقیقه وقت لازم دارد.
● مواد لازم:
▪ تخم مرغ: یک عدد (هم زده شده)
▪ روغن کانولا: ۳۰ میلی گرم
▪ باترمیلک: ۲۳۵ میلی گرم
▪ جوش شیرین: ۵ گرم
▪ نمک: اندکی
▪ آردگندم: ۷۰ گرم
● طرز تهیه:
تخم مرغ، باترمیلک و روغن کانولا را در یک کاسه مخلوط کنید. جوش شیرین، نمک و آرد را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند و خمیری یک دست درست شود.
ته یک ماهیتابه اندکی روغن بریزید و بگذارید روی شعله ملایم داغ شود. برای هر پن کیک به اندازه یک چهارم فنجان خمیر کافی است. خمیرها را یکی یکی در روغن سرخ کنید. دو طرف آن که به رنگ قهوه ای روشن در آمد پنکیک شما آماده است.


M:A بازدید : 252 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم:
▪ آرد سفید ۲۲۵ گرم(۲ پیمانه)
▪ شکر ۲۰۰ گرم(۱ پیمانه)
▪ روغن ۱۵۰ گرم(۱ پیمانه سرخالی)
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪ جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
▪ پکینگ پادر یک قاشق مرباخوری
▪ وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ شیر یا ماست یک پیمانه سرخالی
● طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم کمی بهم می زنیم بعد ظرف را در ظرف آب گرمی قرار می دهیم و مرتب بهم می زنیم تا شکر حل شده مایه کمی گرم شود و بعد مایه را از آب خارج می کنیم و باز هم آنرا خوب بهم می زنیم تا مایه سرد شود و بعد آرد را می ریزیم و مخلوط می کنیم و جوش شیرین و پکینگ پادر و وانیل را در شیر یا ماست حل می کنیم و آنرا داخل مایه آرد و تخم مرغ می ریزیم و در آخر کار کره را کمی می زنیم تا نرم و لطیف شود و آنرا به مایه اضافه می نماییم و مایه را در قالبهای کوچکی که قبلا چرب کرده ایم می ریزیم و قالبها را در سینی فر می چینیم و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۳ ربع ساعت قرار می دهیم. نانها باید پف کرده و طلایی شوند و بعد از سرد شدن از قالبها خارج می کنیم. ممکن است از قالبهای کوچک کاغذی که در شیرینی فروشیها موجود است استفاده کرد.


M:A بازدید : 244 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم:
▪ سفیده تخم مرغ: ۶ عدد؛
▪ زرده تخم مرغ: ۵ عدد؛
▪ شکر: ۱۲۰ گرم؛
▪ شیر: ۱۰۰ میلی لیتر؛
▪ روغن مایع: ۸۰ میلی لیتر؛
▪ آرد کیک: ۱۲۰ گرم؛
▪ پودر چای سبز: ۱۰ گرم.
(می توان به جای آن از پودر چای معمولی EARL GRAY که معطر است استفاده کرد)
اگر پودر چای سبز نداشتید می توانید از پودر چای، داخل ۴ عدد چای کیسه ای استفاده کنید؛ این پودرها را داخل شیر بریزید.
● طرز تهیه:
۱) با همزن برقی سفیده تخم مرغ ها را تا آنجا که کف کند و حجیم شود هم بزنید طوری که وقتی کف حاصله را به صورت قله کوه در می آورید به همان حالت بماند. بعد نصف شکر مورد نیاز (حدود ۶۰ گرم) را به آن اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
۲) ۶۰ گرم بقیه شکر را با زرده تخم مرغ ها با هم زن در یک ظرف دیگر خوب بهم بزنید تا این که رنگ آن مایل به سفید شود.
۳) شیر را به زرده تخم مرغ ها و شکر که در ظرف دوم آماده کرده بودید اضافه کنید و کمی بهم بزنید و دوباره روغن را در حین هم زدن به آن اضافه کنید.
۴) پودر چای سبز را با آرد کیک قاتی کرده در حال اَلک کردن به مواد مرحله سوم اضافه کرده و بهم بزنید.
۵) یک سوم مواد مرحله اول (ظرف شماره یک) را به مواد مرحله چهارم اضافه کنید و خوب بهم بزنید و بعد دو سوم بقیه مرحله اول را به همین مواد مرحله ۵ اضافه کرده ولی دقت کنید که طریقه بهم زدن شما به صورت برش های عمودی و افقی خیلی کم باشد.
۶) به ظرف کیک چیزی نمالید (مانند روغن یا کره) و تمام مواد آماده شده را به داخل ظرف کیک بریزید بعد در حالی که ظرف و قسمت لوله وسط آن را با دو دست نگه داشته اید چند بار ته ظرف را (حدود ۳۰ بار) آرام به روی میز که روی آن پارچه ای قرار داده اید بزنید تا هوای اضافه داخل مواد کیک خارج شود.
۷) ظرف کیک را که حاوی مواد است در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد در حدود ۴۵ دقیقه قرار دهید.
۸) بعد از پخته شدن، ظرف را برعکس کرده و وسط ظرف را که به شکل لوله توخالی است روی یک لیوان که سر و ته روی میزی قرار دارد، بگذارید تا این که کیک و ظرف آن سرد شود بعد از سرد شدن کامل با پالت دور کیک را از ظرف آن به آرامی جدا کنید کیک شما آماده سرو می باشد.
▪ نکته:
ظرف کیک شیفون به قطر ۲۰ سانتی متر ترجیحاً از جنس آلومینیوم، چون ظروف با پوشش تفلون در بعضی اوقات برای ساخت این کیک خوب عمل نمی کند.
تبلیغات

تعداد صفحات : 5

درباره ما
Profile Pic
سلام نیاز به همکار:از دوستانی که در برنامه نویسی یا وبلاگ نویسی سررشته دارند دعوت به همکاری در سایت آموزشها می شود لطفا با ما تماس بکیرید و شماره بگذارید.(در قسمت تماس با ما)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ازکدام بخش بیشتر خوشتان آمد
    خلاصه آمار
    آمار سایت
  • کل مطالب : 610
  • کل نظرات : 63
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 91
  • آی پی امروز : 365
  • آی پی دیروز : 102
  • بازدید امروز : 1,015
  • باردید دیروز : 188
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,934
  • بازدید ماه : 1,934
  • بازدید سال : 77,792
  • بازدید کلی : 748,748
  • کدهای اختصاصی

    رنک الکسا

    وضعیت آب و هوا

    پیچک

    ديكشنري آنلاين
    نرخ ارز