loading...
آموزش ها
تبلیغات ویزه
        sms.mida-co.ir



       
       
M:A بازدید : 213 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم:
▪ آرد: ۲ پیمانه
▪ نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
▪ پودر بادام: یک پیمانه
▪ پودر قند: یک و یک سوم پیمانه
▪ کره: یک و یک دوم پیمانه
▪ وانیل شکری: یک چهارم قاشق چایخوری
▪ جوش شیرین: یک چهارم قاشق چایخوری
▪ زرده تخم مرغ: ۲ عدد
▪ بادام: یک دوم پیمانه
● طرز تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن کرده تا گرم شود. کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا لطیف شود. یک عدد زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.سپس پودر بادام و جوش شیرین و آرد را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را پهن کرده، سپس قالب بزنید و بعد، یک عدد زرده تخم مرغ باقیمانده را با برس روی هر شیرینی بمالید و یک عدد بادام روی شیرینی ها بگذارید و در طبقه وسط فر ۲۰ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند. سینی را از فر بیرون آورده، بعد از ۲ دقیقه شیرینی ها را روی پنجره فلزی قرار دهید تا سرد شوند.


M:A بازدید : 280 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم:
▪ ۴ عدد تخم مرغ
▪ ۱۰۰ گرم پودر قند
▪ ۱۰۰ گرم آرد سفید
▪ یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
● برای داخل کیک:
▪ ۳۰۰ میلی لیتر خامه زده شده
▪ ۲ قاشق چایخوری پودر قند
▪ ۳۵۰ گرم میوه های بدون هسته تابستانی با رنگ های قرمز تیره و روشن
▪ ۲ گرم پودر قند.
زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. زرده را با پودر قند و وانیل با همزن برقی بزنید تا به صورت کرم روشن و لطیفی درآید. سفیده را جداگانه با همزن برقی بزنید تا کاملاً کف کرده و سفت شود. زرده و سفیده را مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید سپس آرد را در آن الک کنید. مخلوط حاصل را در یک قالب رولت مستطیل شکل به ابعاد ۳۵-۲۰ سانتی متر که کف آن را با یک قطعه کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه و در فر با درجه حرارت ۱۹۰ درجه سانتی گراد بپزید. سپس از فر درآورید و از قالب خارج کنید. کاغذ زیر کیک را جدا کنید و روی شبکه سیمی آن را سرد کنید.
پس از سرد شدن کیک آن را از طول نصف کنید پس نیمه پایینی را در ظرف مورد نظر برای سرو کیک قرار دهید و سطح روی آن را با لایه ای خامه بپوشانید. نیمی از پودر قند را روی خامه بپاشید. میوه ها را روی کیک بریزید به طوری که از یک طرف آن بیرون بریزند. حالا نیمه دیگر کیک را طوری که نیمی از لایه پایینی را بپوشاند روی آن قرار دهید. در صورت تمایل باقی مانده پودر قند را روی کیک بپاشید و سرو کنید.


M:A بازدید : 356 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم:
▪ ۱ قاشق چایخوری پودر قند
▪ ۱۷۵ میلی لیتر شیر گرم
▪ ۱۵ گرم مایه خمیر خشک
▪ ۲۲۵گرم آرد سفید الک شده
▪ ۳ عدد تخم مرغ زده شده
▪ ۱۰۰ گرم کره ذوب شده
▪ ۱۵۰ گرم شکر
▪ ۲۵۰ میلی لیتر آب،
▪ آب یک عدد لیموترش
▪ ۵ قاشق سوپخوری آب پرتقال.
● طرز تهیه:
سالاد میوه مخلوط از میوه های تابستانی مانند انواع انگور، توت فرنگی و گیلاس بدون هسته پودر قند را با شیر و مایه خمیر مخلوط کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آرد را با نمک مخلوط کنید و تخم مرغ، مایه خمیر و کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. آن را در یک قالب گرد حلقه ای به قطر ۲۳ سانتی متر که از قبل داخل آن را کمی چرب کرده اید بریزید و روی آن را بپوشانید. بگذارید در جای گرمی بماند تا خمیر ور آمده و تا لبه ظرف برسد.
کیک را در فر که از قبل با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده اید به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که پخته و سطح آن طلایی شود بپزید، سپس از فر خارج کرده و از قالب بیرون بیاورید. بگذارید روی یک شبکه سیمی سرد شود.شکر و آب را با هم مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت متوسط اجاق گاز به جوش آمده و ۵ دقیقه بجوشد تا حجم آن نصف شده و غلیظ شود. آب لیمو و آب پرتقال را اضافه کنید. سطح روی کیک را با چنگال سوراخ کنید و سپس شربت گرم را قاشق قاشق روی آن بریزید. بگذارید کیک شربت را جذب کند. پس از سرد شدن کامل کیک حفره داخل آن را با سالاد میوه پر کنید. در صورت تمایل با کمی خامه زده شده روی آن را تزئین کنید و سرو نمایید.


M:A بازدید : 153 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
● مواد لازم:
▪ کره نرم شده ۲۵۰ گرم
▪ شکر ۲۰۰ گرم
▪ تخم مرغ ۴ عدد
▪فندق چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪آرد ۲۵۰ گرم
▪ وانیل ۱ قاشق غذاخوری
▪ بکینگ پودر ۳ قاشق غذاخوری
▪ آب انگور ۲ قاشق غذاخوری
▪ پودر قند ۴ قاشق غذاخوری
▪ کره برای چرب کردن قالب
● طرز تهیه :
۱) اول قالب را چرب کنید.
۲) فر را تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۳) کره را با شکر و وانیل بزنید تا کف کند.
۴) تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. بعد از هر تخم مرغ، مواد را یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید.
۵) فندق را مخلوط کنید، آرد و بکینگ پودر را با هم الک کنید و به تدریج با مایه مخلوط کنید.
۶) آب انگور را اضافه کنید.
۷) خمیر را در قالب بریزید و به مدت یک ساعت و ۱۰ دقیقه در طبقه ی دوم فر از پایین قرار دهید.
۸) وقتی کیک سرد شد، پودر قند را روی آن الک کنید.
۹) کیک را در ظرف بگذارید و آن را برش بزنید.
تبلیغات

تعداد صفحات : 5

درباره ما
Profile Pic
سلام نیاز به همکار:از دوستانی که در برنامه نویسی یا وبلاگ نویسی سررشته دارند دعوت به همکاری در سایت آموزشها می شود لطفا با ما تماس بکیرید و شماره بگذارید.(در قسمت تماس با ما)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ازکدام بخش بیشتر خوشتان آمد
    خلاصه آمار
    آمار سایت
  • کل مطالب : 610
  • کل نظرات : 63
  • افراد آنلاین : 10
  • تعداد اعضا : 91
  • آی پی امروز : 359
  • آی پی دیروز : 102
  • بازدید امروز : 983
  • باردید دیروز : 188
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,902
  • بازدید ماه : 1,902
  • بازدید سال : 77,760
  • بازدید کلی : 748,716
  • کدهای اختصاصی

    رنک الکسا

    وضعیت آب و هوا

    پیچک

    ديكشنري آنلاين
    نرخ ارز