loading...
آموزش ها
تبلیغات ویزه
        sms.mida-co.ir



       
       
M:A بازدید : 222 پنجشنبه 10 اسفند 1391 نظرات (0)
آرد سفید  :  ۱.۵ کیلو
نمک  :   قدری
چغندر  :  ۱ کیلو
اسفناج  :  ۱ کیلو
تره فرنگی  :  ۰.۵ کیلو
جعفری ساطوری شده  :  ۰.۵ کیلو
زردچوبه  :  ۳۵ گرم
فلفل  :  ۱ قاشق مربا خوری
زعفران  :   قدری
نخود  :  ۳۰۰ گرم
لوبیا سفید  :  ۳۰۰ گرم
لوبیا قرمز  :  ۳۰۰ گرم
عدس  :  ۳۷۵ گرم
پیاز  :  ۰.۵ کیلو
روغن  :  ۳۷۵ گرم
نعناع  :  ۵ قاشق سوپخوری
گوشت گوسفند  :  ۷۵ گرم
شاید تهیه آش رشته در قدیم دشوار بود زیرا رشته آن در منزل تهیه می‌شد و درست کردن آن مهارت لازم داشت ولی امروزه که رشته آماده در تمام خواربار فروشی‌ها ویا سوپر مارکت‌ها یافت می‌شود تهیه آش رشته بسیار ساده است‌. در زیر دو روش مختلف برای تهیه آش رشته آمده.
روش اول تهیه آش رشته:
لوبیا سفید و لوبیا قرمز و عدس را بار کرده چغندر را قطعه قطعه نموده با حبوبات بپزید، سپس یک کیلو اسفناج یا برگ چغندر و یک کیلو تره و جعفری را پنج کاسه آب در ظرف جداگانه پخته با حبوبات مخلوط نمائید. آنگاه پیاز را در ۲۲۵ گرم روغن سرخ کرده ۳۵ گرم زرد جوبه و یک قاشق مربا خوری فلفل و مقداری نمک با آن مخلوط کنید سپس رشته‌ها را که قبلاً از آرد گندم درست کرده‌اید آهسته آهسته در دیگ ریخته و با چوب نازک آن را هم بزنید تا رشته‌ها خمیر نشود. همین که رشته‌ها پخته شد‌، نعناع داغ را در ۱۵۰ گرم روغن حاضر نموده نصف آن را در آش ریخته و نصف دیگرش را پس از کشیدن آش در ظرف روی آش بریزید‌. برای افزودن طعم آش مقداری قیمه سرخ کرده‌، با زعفران مخلوط نموده روی آش بریزید‌، اگر هم مایلید می‌توانید قدری کشک هم در آش بریزید‌.
روش دوم تهیه آش رشته:
حبوبات را که قبلاً خیس کرده‌ایم با پیاز سرخ کرده (که ممکن است کمی زرد چوبه به آن زده باشیم) می‌گذاریم کاملاً بپزد بعد سبزی را تمیز و خرد می‌کنیم و داخل حبوبات پخته شده می‌ریزیم و می‌گذاریم سبزی‌ها بپزند، سپس دو قاشق سوپخوری آرد را در کمی آب سرد حل می‌کنیم داخل آش می‌ریزیم و مرتباً به‌هم می‌زنیم رشته را در آش می‌ریزیم و می‌گذاریم آهسته بپزد ولی رشته نباید خرد شود، بعد آش را از روی آتش برمی‌داریم و با کشک مخلوط می‌کنیم در سوپخوری می‌کشیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ تزئین می‌کنیم (آش رشته را با قیمه نیز می‌توان صرف نمود).
سبزی آش شامل : تره، جعفری، اسفناج، شبت، گشنیز است


ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
تبلیغات
درباره ما
Profile Pic
سلام نیاز به همکار:از دوستانی که در برنامه نویسی یا وبلاگ نویسی سررشته دارند دعوت به همکاری در سایت آموزشها می شود لطفا با ما تماس بکیرید و شماره بگذارید.(در قسمت تماس با ما)
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    ازکدام بخش بیشتر خوشتان آمد
    خلاصه آمار
    آمار سایت
  • کل مطالب : 610
  • کل نظرات : 63
  • افراد آنلاین : 100
  • تعداد اعضا : 91
  • آی پی امروز : 236
  • آی پی دیروز : 102
  • بازدید امروز : 357
  • باردید دیروز : 188
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,276
  • بازدید ماه : 1,276
  • بازدید سال : 77,134
  • بازدید کلی : 748,090
  • کدهای اختصاصی

    رنک الکسا

    وضعیت آب و هوا

    پیچک

    ديكشنري آنلاين
    نرخ ارز